Kokos en koriander schotel met zoete aardappelblokjes
20 minuten bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Rasp de schil van de limoen
- Snijd alle groenten in flinterdunne reepjes (julienne)
- Knijp 3 teentjes knoflook uit in een wokpan met een flinke scheut olie
- Roerbak alle groenten nu met de zoete aardappelblokjes 8 minuten op hoog vuur met de serehpoeder
- Blus het geheel af met de kokosmelk en het limoensap
- Zet het vuur nog 4 min. hoog en voeg als laatste de limoenschilletjes en de gehakte koriander toe
Wijnsuggestie: Zoete witte wijn
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 385 kcal
- 22 g vet waarvan 5 g verzadigd
- 37 g koolhydraten
- 5 g eiwit
- 9 g vezels
- 0,5 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen